Cofetaria "Un Deliciu - inspirat de Razvan Oana"

Produsul unui tanar talentat, concurentul Masterchef ce in 2013 i-a uimit pe juratii concursului cu acelasi nume cu al sau ficat de stiuca in file de zargan si de acum faimoasa garnitura de piure din ciulini de balta si sos de usturoi, un preparat original, 100% natural izvorat din perfectiunea si bogatia naturii.

Fascinat de perfectiunea naturii si ale sale daruri nu putea spune nu provocarii de a prepara dulciuri sanatoase, din ingredinte naturale, cu un continut redus de zahar, ce vor face, in sfarsit, dreptate acestor asa zise “pasiuni vinovate”.

Un Deliciu este un nou concept de cofetarie a carui vedeta este ciocolata belgiana, ciocolata de cea mai buna calitate cu pana la 70% cacao, si preparatele raw vegan.

Ciocolata belgiana o data ajunsa in mainile talentatului cofetar se transforma in adevarate opere de arta, delicii dupa chipul si asemanarea creativitatii sale, Mille – Feuille, Padurea Neagra reinventata, mousse-uri delicate, trio-uri de exceptie …

Preparatele raw vegan contin ingrediente naturale, deshidratate sau gatite la o temperatura de maxim 40 grade Celsius. Zaharul este inlocuit cu indulcitori naturali, iar ingredientele care conțin gluten sau lactoza sunt eliminate.

Laboratorul Un Deliciu pune la dispozitia clientilor delicii din ciocolata vegana fara cacao, cheese cake-uri fara branza si ou, delicii atent pregatite, sanatoase, cu ingrediente naturale, fara coloranti artificiali si menite sa va indulceasca masa, ziua, viata…

Un Deliciu inspirat de Razvan Oana pune la dispozitia organizatorilor de evenimente candy bar-uri de exceptie cu migala aranjate si pana la ultimul detaliu personalizate pentru o experienta de neuitat.

Fie ca iti sarbatoresti ziua de nastere sau iti planuiesti nunta Un Deliciu este alegerea fireasca pentru indulcirea oaspetilor.

Daca v-am “starnit” pofta de a gusta , Un Deliciu va invita sa descoperiti valoarea ingredientelor naturale, atent si cu pasiune imbinate.

cofetaria un deliciu pachet eveniment galati braila
Cofetarie Galati Un Deliciu de la Razvan Oana

Detalii Contact

Un Deliciu inspirat de Razvan Oana

Magazin de prezentare / gustare / comenzi

Strada Navelor, Nr. 2, bloc R1,
scara 1, Parter, 800036 Galati

  • +40743 012 586
  • comenzi@undeliciu.ro
  • http://www.undeliciu.ro
  • Luni-Sambata: 11.00 - 19.00
  • Sambata: nunti
  • Duminica: doar comenzi